Tuin ideeën op doen in het tuincentrum

tuincentrumEen van de activiteiten van veel tuinliefhebbers is het bezoeken van een tuincentrum. Tuincentra zijn vaak geopend op avonden en op koopzondagen. Even lekker ontspannen rondstruinen en nieuwe tuin ideeën opdoen kan nooit kwaad. Het voordeel van een tuincentrum is dat dit soort winkels vaak de laatste trends volgen. Vond u de trend van vorig jaar ook al prima? Houd dan de aanbiedingen goed in de gaten.

Aanbiedingen

Het kan geen kwaad om een tuincentrum te bezoeken na feestdagen zoals kerst en pasen. Vaak kunt u dan leuke spulletjes kopen voor een fractie van de prijs. Dit geldt zeer zeker en ook voor stoelkussens. Na de zomer gaan vaak ook de duurdere merken voor met een leuke korting de deur uit.

Koopzondagen en feestdagen

Op koopzondagen zijn veel tuincentra geopend. Bekijk altijd even de folder of website om te controleren of het tuincentrum dat u wilt bezoeken open is op koopzondag en of er aangepaste openingstijden zijn. En zoek eventjes naar speciale feestdagen aanbiedingen. Soms heeft u bonnen nodig uit de folder, vergeet deze niet mee te nemen.

Tuingereedschap

Het gemiddelde tuincentrum biedt een flink assortiment van tuingereedschap. Neem eens rustig de eigenschappen van gereedschappen van verschillende merken in u op en vergelijk de kwaliteitsverschillen. Lees meer over tuingereedschap en waar u op kunt letten bij de aanschaf..

Ornamenten en tuinbeelden

In de grotere tuincentra treft u vaak een aparte afdeling voor ornamenten en tuinbeelden aan. Het is altijd leuk om hier ideeen op te doen. Heeft u echter een breder budget, dan raden wij u zeker aan om ook eens een tuinbeelden winkel of kunstenaar te bezoeken.

Populair:

Tuinverlichting

tuinverlichting

Welke type tuinverlichting heb ik nodig?

Lees meer..

Tuinbeelden

tuinbeelden en ornamenten

Tuinornamenten in de tuin plaatsen.

Lees meer..

Tuinhuisjes

tuinhuisjes

Een rustieke plek voor tijdloze ontspanning.

Lees meer..